Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Trailerek, videók

2008.11.28

Az Xbox Live szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy a játékkészítők online rendszeren keresztül tegyék közzé legújabb játékaik bemutató videóit. Az Xbox 360 tulajdonosok ingyenesen tölthetik le ezeket a videókat, és nemcsak rövid trailereket, hanem hosszabb bemutató filmeket, kulisszatitkokat tartalmazó anyagokat is megnézhetnek. Ha mindez még nem lenne elég, akkor az Xbox Live mozifilm-előzeteseket és zenei videókat, videóklipeket is tartalmaz, amiket akár már most is magukhoz szólíthatják a Live tagok. Az Xbox Live-on elérhető összes videó kétféle felbontásban, 480p-ben (640x480, normál felbontás), és 720p-ben (1280x720, HD felbontás) érhető el, ingyenesen.

Játék trailerek: Nézd meg előre a legújabb játékokat, akár olyanokat is, amelyekre még hosszú hónapokat kell várni!

Kulisszák mögött: Egy-egy játékból nem elég csak a promóciós videó? Elérhetőek olyan filmek, melyek részletekbe menően elemzik az adott játék funkcióit, lehetőségeit. Soha nem volt jobb alkalom a játékok megismerésére, még a megjelenés előtt!

Mozifilm előzetesek: Az év legnagyobb sikerfilmjeinek hivatalos előzetesei sokszor az Xbox Live tagoknak is elérhetőek, ingyenesen. Csak le kell tölteni, és már nézhetjük is a kedvcsinálókat. Csak néhány példa: Mission Impossible III, Narnia Krónikái, Annapolis, A Karib-tenger Kalózai 2, Autók, stb. A lista folyamatosan bővül. Ezeket a videókat a Digital Entertainment kategóriában találjátok.

Zenei videók: Híres és változatos stílusú előadók eredeti videóklipjei tölthetők le akár HD felbontásban is. Ezeket a videókat a Digital Entertainment kategóriában találjátok.

A hónap előadója: A Microsoft és az Epic Records 2006 márciusában bejelentette egy éves együttműködését, amelynek értelmében 12 hónapon keresztül minden hónapban közösen megnevezik a hónap előadóját. Az előadóval kapcsolatos videóklipeket, kulisszák mögötti filmeket, interjúkat lehet letölteni az Xbox Live-ról, illetve egyéb információkat lehet olvasni róluk az Xbox.com-on.

A Hónap előadói:

2006. április - Natasha Bedingfield
2006. május - The Fray
2006. június - Matisyahu
2006. július - Cartel
2006. augusztus - Audioslave
2006. szeptember - Jessica Simpson
2006. október - Augustana
2006. november - Incubus
2006. december - Tenacious D
2007. január - Quietdrive
2007. február - Good Charlotte
2007. március - Robbie Williams