Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Xbox Live Piactér

Cikkek

Játszható demo-k

2008.11.28

Az Xbox Live Piactérről számos Xbox 360 játék kipróbálható változatát, ún. demo-ját le lehet tölteni. A demo-k ingyenesek, és letöltésükhöz minden esetben merevlemezre lesz szükség.

 

Xbox Live Arcade

2008.11.28

Az Xbox Live Arcade nem más, mint egy bónusz, fizetős letöltő szolgáltatás az Xbox 360 felhasználók részére. Az Xbox 360 konzol menüjébe integrált Arcade menüponton belül kis méretű, többnyire színes, ötletes játékokat lehet letölteni.

 

Trailerek, videók

2008.11.28

Az Xbox Live szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy a játékkészítők online rendszeren keresztül tegyék közzé legújabb játékaik bemutató videóit. Az Xbox 360 tulajdonosok ingyenesen tölthetik le ezeket a videókat, és nemcsak rövid trailereket, hanem hosszabb bemutató filmeket, kulisszatitkokat tartalmazó anyagokat is megnézhetnek.

 

Dashboard témák

2008.11.28

Ugyan az Xbox 360 merevlemezén (a külön megvásárolható változaton is) alapból van néhány Dashboard Téma, az Xbox Live Piactérről is le lehet tölteni számos újat is. Ezek a Témák az Xbox 360 konzol kezelőfelületét, menüjét változtatják meg új hátterek hozzáadásával, valamint az Xbox Guide menü hátterét is megváltoztatják színekkel és mintákkal.

 

Játékosképek

2008.11.28

Minden Xbox Live felhasználó saját Játékosképeket rakhat fel Játékoskártyájára. Ezek a négyzet alakú, a kártya bal oldalán elhelyezkedő képek (ahogy azt az Alapfogalmak szekcióban látni is lehet) csak a játékos egyéniségét, kedvenc játékát, filmjét, preferenciáját fejezik ki, más jelentőségük nincsen.